Copiii de la Gradinita Dumbrava Minunata premiati pentru ecologie

Copiii de la Gradinita Dumbrava Minunata premiati pentru ecologie

Preşcolarii de la Grădiniţa Dumbrava Minunată au fost răsplătiţi pentru eforturile pe care le-au depus în realizarea proiectului „Natura are nevoie de tine”, în cadrul unui eveniment desfăşurat de la ora 10, la Centrul Cultural Ion Vinea.
Copiii au urcat pe scenă oferind asistenţei câteva momente artistice, au fost premiaţi cu diplome şi cărţi şi au fost felicitaţi pentru implicarea de care au dat dovadă în realizarea acestui program care încearcă să-i conştientizeze pe cei mici, încă de la vârste fragede, de importanţa protejării naturii.
La această activitate au participat pe lângă micuţii însoţiţi de părinţi, atât presa cât şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Giurgiu, viceprimarul Alexandru Vladu fiind cel care alături de Ana Maria Filip, iniţiatoarea şi organizatoarea acestei acţiuni, le-au înmânat premiile celor mici.
Proiectul educaţional „Natura are nevoie de tine” realizat de Grădiniţa cu Program Prelungit Dumbrava Minunată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu şi Casa de Cultură Ion Vinea a constat într-un concurs de desene, colaje şi picturi realizate de preşcolarii grădiniţelor din judeţ, dar şi ai câtorva grădiniţe din Bucureşti.

Ultima modificare: 25.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Au început pregătirile pentru Ziua Drapelului Naţional

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.